Az 1982-Es Volkswagen Polo Bő Felszereltsége

felszerelés Cars Info
felszerelés Cars Info from drive.deminasi.com

Az 1982-es Volkswagen Polo főbb jellemzői

Az 1982-es Volkswagen Polo egy olyan közepes méretű autó, amelyet a Volkswagen 1977-ben dobott piacra. Ez a modell különböző változatokban érhető el, beleértve az előlapi háromajtós és a négyajtós kivitelű verziókat, valamint a különböző motorváltozatokat. Az 1982-es Volkswagen Polo-t kétféle benzinmotorral szerelték – egy 1,0 literes, 55 lóerős, négyhengeres motorral és egy 1,3 literes, 65 lóerős, nyolchengeres motorral. Mindkét motor ötfokozatú manuális váltóval rendelkezik, de az 1,3 literes motorhoz automatikus váltó is rendelhető.

Az 1982-es Volkswagen Polo külső megjelenését tekintve a karosszéria alapvetően eltér a mai modellekétől. Az alacsony léptékű dizájn könnyű, egyenes vonalvezetéssel rendelkezik, és csupán néhány karcsú könyöklővel és ívvel rendelkezik. Az autó hátulján egy széles sárvédő található, amely a karosszéria közepére helyezkedik el. Az autó elején egy kicsi, hegyes orr jelenik meg. A különböző színvariációk között fehér, szürke, kék és piros színek is megtalálhatók.

Az 1982-es Volkswagen Polo bő felszereltsége

Az 1982-es Volkswagen Polo külső és belső felszereltsége kiemelkedő. Az autóban sötét színű műanyag borítások és különböző textil anyagok találhatók. A műszerfalat krómozott díszítőelemekkel és különböző műszerekkel díszítették. A műszerek között szerepel az óra, a fordulatszámmérő, a hűtőfolyadék, az olajnyomás és a benzinmérő. Az autóban egy kézifék, két külső tükrök, egy külső kapaszkodó, egy pedálrendszer és egy klíma rendszer is megtalálható. Az autó külső felszereltsége közé tartozik az egyenletesen szerelt ablaktörlők, az első és hátsó lökhárítók és a hátsó lökhárítók.

Az 1982-es Volkswagen Polo belső felszereltsége is jelentős. Az autóban ötüléses kényelmes kárpitozott ülések találhatóak. A vezetőülés manuális állításokkal rendelkezik, amelyek segítségével a vezető kényelmesen beállíthatja az ülést. Az autó mögötti ülések különböző pozíciókban állíthatók. Az autó belsejében található még egy központi konzol, amely összeköti a különböző vezérlőegységeket. A konzolon található vezérlőegységek között szerepel a rádió, a CD-lejátszó, az elektronikus klíma vezérlő és a különböző vezetési segédek. Az autóban egy külső hangfalrendszer is megtalálható.

OLVAS:  Volvo 7700A Műszaki Adatok – Mindent Tudni Akaróknak!

Az 1982-es Volkswagen Polo menetteljesítménye

Az 1982-es Volkswagen Polo menetteljesítménye kiemelkedő. Az 1,0 literes motorral felszerelt autó akár 110 km/h-s végsebességet is elérhet. A 1,3 literes motorral felszerelt autó akár 120 km/h-s sebességet is elérhet. Az autó kanyarodási teljesítménye és kezelhetősége is nagyon jó. Az autó kényelmesen és biztonságosan kanyarodik, és kiválóan kezelhető a gyors kanyarokban is. Az autó fogyasztása és károsanyag-kibocsátása is alacsony. Az 1,0 literes motorral felszerelt autó átlagosan 6 liter/100 km-es fogyasztást és 130 g/km-es károsanyag-kibocsátást biztosít. Az 1,3 literes motorral felszerelt autó átlagosan 7 liter/100 km-es fogyasztást és 150 g/km-es károsanyag-kibocsátást biztosít.

Az 1982-es Volkswagen Polo ára

Az 1982-es Volkswagen Polo a mai napig közkedvelt autó. Az autó ára a motorváltozattól és a felszereltségtől függően változik. Az 1,0 literes motorral felszerelt autó ára átlagosan 20 000 – 25 000 Ft között mozog. Az 1,3 literes motorral felszerelt autó ára átlagosan 25 000 – 30 000 Ft között mozog. Az autó ára magasabb a teljesítmény és a bő felszereltség miatt. Az autó jó állapotban is megvásárolható, és sok helyen még garanciával is vásárolható meg.

Összefoglalás

Az 1982-es Volkswagen Polo egy közepes méretű, könnyű autó, amely különböző változatokban érhető el. Az autó külső és belső felszereltsége kiemelkedő, és biztosítja a vezető számára a komfortot és a biztonságot. Az autó menetteljesítménye kiemelkedő, és akár 120 km/h-s végsebességet is elérhet. Az autó ára a motorváltozattól és a felszereltségtől függően változik, de általában 20 000 – 30 000 Ft között mozog. Az autó jó állapotban is megvásárolható, és garanciával is vásárolható meg.

  • 2006 Honda Civic: Hol Van A Bemenet Az Aux Kábelnek?

  • Chevrolet Kalos 1.2 8V Vélemények

  • Mercedes E 400 Cdi Vélemények – 2023