1992 Volkswagen Passat Eladó – A Nosztalgikus Megoldás

VW Passat 1.9 d, 1992 god.
VW Passat 1.9 d, 1992 god. from www.njuskalo.hr

Az első generációs Volkswagen Passat

A Volkswagen Passat első generációja az 1992-es modell évben debütált. A B3-as platformon alapul, ez a közepes méretű szedán különösen népszerű lett, különösen Magyarországon. Az első modellben kétféle motort kínáltak: a 1,6 literes, 75 lóerős benzines és a 1,9 literes, 90 lóerős dízel. Ezek a motorok a Passatot igazi nosztalgikus megoldássá tették, és sok tulajdonos élvezheti a klasszikus autó élményét.

Külső megjelenés

Az 1992-es Volkswagen Passat egy klasszikus külsővel rendelkezik. Az autó klasszikus vonalai egy kicsit megváltoztak az előző B2-es modellhez képest, de a sziluett továbbra is azonos maradt. Az autó hossza 4,53 méter, szélessége 1,71 méter, magassága 1,44 méter. Az autó hátulról nézve is nagyon elegáns, a hátsó lámpákban pedig a karakterisztikus Volkswagen forma látható.

Komfort és biztonság

Az 1992-es Volkswagen Passat nagyon kényelmes és biztonságos. Az autóban kényelmes színezést és szőnyeget kínálnak, ami nagyon elegáns és kényelmes. Az autó belsejében kétféle ülést találunk, egy 4 személyeset és egy 5 személyeset. Az autó első és hátsó lökhárítói már biztonsági övvel vannak ellátva, ami megvédi a vezetőt és utasait baleset esetén.

Üzemanyag-hatékonyság

Az 1992-es Volkswagen Passat nagyon hatékony az üzemanyag-fogyasztás tekintetében. Az autó 1,6 literes benzinmotorja 8 liter/100 km-es üzemanyag-fogyasztást kínál, míg a 1,9 literes dízelmotor 6,4 liter/100 km-es üzemanyag-fogyasztást kínál. Az autó korszerű motorjai rendkívül kedvező árfekvéssel rendelkeznek, így a tulajdonosok könnyűszerrel tudják fenntartani.

Műszaki jellemzők

Az 1992-es Volkswagen Passat egy kétliteres benzinmotorral rendelkezik, amely 75 lóerőt biztosít. A dízelmotor 1,9 literes és 90 lóerőt biztosít. Az autó végsebessége eléri a 180 km/h-t. Az autó alapfelszereltségében 4 sebességes manuális váltóval rendelkezik, de az automatikus váltó is elérhető. Az autó hátsókerék-hajtású, kétféle hajtásláncot kínálva.

OLVAS:  Eladó Toyota Corolla Verso: A Kényelmes Autó A Családok Számára

Kezelési tulajdonságok

Az 1992-es Volkswagen Passat különösen könnyű kezelni. Az autó kormányzása könnyű és pontos, így a vezető nagyon jól érzi magát. Az autó kormányozhatósága nagyon jó, és a vezető könnyen megtalálja a tökéletes vezetési pozíciót. Az autó irányítása könnyű, és a fékezés kiváló.

Karbantartás és szervizelés

Az 1992-es Volkswagen Passat karbantartása és szervizelése könnyű és olcsó. A passat rendszeres karbantartásra és szervizelésre szorul, de általában nem olyan drága. Az autóhoz szükséges alkatrészeket közvetlenül az autógyártótól is meg lehet vásárolni, így megőrizhető a költséghatékonyság.

Ár

Az 1992-es Volkswagen Passat elég olcsó. Az autó ára körülbelül 8-15 ezer dollár között mozog. Az autó ára függ a különböző állapotoktól, az üzemanyag-fogyasztástól, a motor teljesítményétől, a külső karcoktól és a külső színétől.

Összegzés

Az 1992-es Volkswagen Passat egy nagyszerű autó, amely nagyszerű összhangot kínál a komfort, a biztonság, az üzemanyag-hatékonyság és az ár tekintetében. Az autó kiváló kezelési tulajdonságokkal rendelkezik, és könnyen karbantartható és szervizezhető. Az autó ára megfizethető, így sok tulajdonos élvezheti a nosztalgikus autó élményét.

  • 2006 Honda Civic: Hol Van A Bemenet Az Aux Kábelnek?

  • Chevrolet Kalos 1.2 8V Vélemények

  • Mercedes E 400 Cdi Vélemények – 2023