2014 Volvo Xc60 2.0 Diesel Technikai Adatok

Volvo XC60 2.0 Diesel 2014 Euro5 LED Navi Clima Auto Rulate Bacau
Volvo XC60 2.0 Diesel 2014 Euro5 LED Navi Clima Auto Rulate Bacau from autorulatebacau.ro

Do not use any images.

Mi a Volvo XC60 2.0 Diesel?

A Volvo XC60 2.0 Diesel egy közepes méretű szabadidő-autó (SUV), amelyet a svéd autógyártó, a Volvo 2014-ben jelent meg. Ez a modell a Volvo XC60-as sorozat második generációja, amelyet a Volvo S80-as modellje alapján terveztek. A Volvo XC60 2.0 Diesel a Volvo XC60-as sorozat legerősebb változata, amely kifejezetten a közepes SUV-ok számára készült. A Volvo XC60 2.0 Diesel közepes méretű SUV-ok között egyedülálló kombinációt kínál a kényelem, a teljesítmény és a stílus szempontjából. A Volvo XC60 2.0 Diesel ideális választás a családi autók számára, akik többféle terepviszonyok között akarnak vezetni.

Hogyan néz ki a Volvo XC60 2.0 Diesel?

A Volvo XC60 2.0 Diesel egy fényes, modern SUV, amely kimondottan kényelmes vezetési élményt nyújt. Az autó megjelenése elegáns és figyelemfelkeltő. Az autó hátulja széles és lapos, ami segíti az autó stabilitását és manőverezhetőségét. Az autó hátulján három különálló fényszóró található, amelyek alacsonyabb fogyasztást biztosítanak. Az autó hátulján lévő tetősínek köszönhetően az autó hátulja megfelelő tárolóhelyet biztosít az utazók számára. A Volvo XC60 2.0 Diesel háromféle színben érhető el: ezüst, fehér és sötétkék. A Volvo XC60 2.0 Diesel külső megjelenését az autó aljának nagy, rozsdamentes acél kerékpárok teszik teljessé.

Milyen erőforrást használ a Volvo XC60 2.0 Diesel?

A Volvo XC60 2.0 Diesel egy négyhengeres, 2,0 literes dízelmotorral rendelkezik. A motor különösen hatékony a fogyasztás és a teljesítmény szempontjából. A motor teljesítménye 200 lóerő, és az autó 260 Nm nyomatékkal rendelkezik. A motor egy négysebességes automata sebességváltóval rendelkezik. A motor képes elérni a legfeljebb 200 kilométer / óra sebességet, és a városi környezetben 8,5 liter / 100 km fogyasztást biztosít. A motor egy összkerékhajtással rendelkezik, amely növeli az autó terepjáró képességeit.

Milyen felszereltséggel rendelkezik a Volvo XC60 2.0 Diesel?

A Volvo XC60 2.0 Diesel általánosan magas szintű felszereltséggel rendelkezik. Az autó hátsó ülésein háromféle ülésmagasság beállítása van, és különféle kényelmi beállítások is rendelkezésre állnak a vezetőülésnél. Az autóban az alapfelszereltség magában foglalja a hűtőt, a klímaberendezést, a hangrendszert, a navigációs rendszert és a biztonsági rendszereket. Az autóban további opciók is rendelkezésre állnak, beleértve a tolatókamerát, a hátsó parkolóradart, a sávtartó rendszert és a zenélő hangszórókat. Az autóban kényelmi funkciók is rendelkezésre állnak, beleértve a vezetőülések fűtését, a külső tükrök elektromos állítását, az ajtók elektromos nyitását és a kapcsolható ködlámpákat.

OLVAS:  Volvo Építőgépek Hungária Kereskedelmi Kft – Minőségi Építőgépek Magyarországon

Milyen biztonsági funkciókkal rendelkezik a Volvo XC60 2.0 Diesel?

A Volvo XC60 2.0 Diesel biztonsági funkciói közé tartozik a légzsákrendszer, a környezeti fényérzékelő, a szembejövő forgalom figyelmeztető rendszer, a kollízióelkerülő rendszer, a visszapillantó tükör figyelmeztető rendszer, a külső tükrök fényérzékelő rendszere és a hátsó parkolóradar. Az autóban további biztonsági funkciók is rendelkezésre állnak, beleértve a biztonsági öv figyelmeztető rendszert, a csuklórendszert, a vészfékfigyelmeztető rendszert és a biztonsági öv figyelmeztető rendszert. Az autó további biztonsági funkciói közé tartozik a sávtartó rendszer, a hátsó parkolóradar és a közlekedési tábla felismerő rendszer.

Miben különbözik a Volvo XC60 2.0 Diesel a többi SUV-tól?

A Volvo XC60 2.0 Diesel különleges kombinációt kínál a kényelem, a teljesítmény és a stílus szempontjából. Az autó külső megjelenése elegáns és figyelemfelkeltő, és a különböző kényelmi funkciók széles választékával rendelkezik. Az autóban lévő dízelmotor különösen hatékony a fogyasztás és a teljesítmény szempontjából. A Volvo XC60 2.0 Diesel magas szintű biztonsági funkciókat is kínál, beleértve a légzsákrendszert, a környezeti fényérzékelőt és a külső tükrök fényérzékelő rendszerét. Az autóban további biztonsági funkciók is rendelkezésre állnak, beleértve a vészfékfigyelmeztető rendszert és a biztonsági övfigyelmeztető rendszert. Az autó összkerékhajtása javítja az autó terepjáró képességeit.

Összefoglalás

A Volvo XC60 2.0 Diesel egy közepes méretű szabadidő-autó, amelyet a svéd autógyártó, a Volvo 2014-ben jelent meg. Az autó megjelenése elegáns és figyelemfelkeltő, és különböző kényelmi funkciók széles választékát kínálja. Az autó egy négyhengeres, 2,0 literes dízelmotorral rendelkezik, amely különösen hatékony a fogyasztás és a teljesítmény szempontjából. Az autó magas szintű biztonsági funkciókat is kínál, beleértve a légzsákrendszert, a környezeti fényérzékelőt és a külső tükrök fényérzékelő rendszerét. Az autó összkerékhajtása javítja az autó terepjáró képességeit.

  • 2006 Honda Civic: Hol Van A Bemenet Az Aux Kábelnek?

  • Chevrolet Kalos 1.2 8V Vélemények

  • Mercedes E 400 Cdi Vélemények – 2023